Assalamualaikum dan hi!

Selamat datang ke Husna Lil Shop.
Untuk membeli anda boleh isikan form yg disediakan atau emel ke husnalilshop@yahoo.com atau WHATSAPP 0122479113 (Huda).

Harga yg dipaparkan tidak termasuk kos postage kecuali jika dinyatakan.

Sila klik Label atau Older Post untuk melihat kesemua items yg terdapat di Husna Lil Shop.

Currently, the delivery only within Malaysia.

Terima kasih dan happy shopping! :)

January 10, 2012

Twinkle, Twinkle, Elmo! A Bedtime Book












SOLD OUT!

Twinkle, Twinkle, Elmo! A Bedtime Book

Young children will adore cuddling up to Elmo—while learning to count—as five friendly stars help him get ready for bed.

Fun-to-feel textures, peek-a-boo flaps and other moveable parts, as well as a mirror, fun-to-find squeakie and crinkle sounds invite babies and tots to explore, helping them develop important motor skills.

Child Development Educator Approved!
- Child Safety Tested
- Conforms to the safety requirements of ASTM F963 and CPSC.
- Surface washable
- Age Group: 0+
- Packaged in a reusable carrying case
- 8 pages
- Product Dimensions: 8.5” x 7.5” x 1.75”

Price: RM28 (excluding postage)

for serious buyer only!

4 comments:

  1. as salam...nak tanya, books ni ada bunyi plastic inside tak? if takde, boleh tak u suggest mana2 yang ada bunyi plastic + packaging in box or plastic box.

    thank you in advance.

    ReplyDelete
    Replies
    1. as salam rosy.lane,

      buku ini crinkle book..ada part dia yg squeakie..baby or toddler mesti suka sbb dia ada bunyi2 :) yg lain2 mcm garanimals abc playmat pun best, counting animals pun best..hehe..yup twinkle elmo, where's elmo, garanimals abc semua dgn pacakaging bag so sesuai utk hadiahkan kat sesoerg :)

      Delete
    2. sorry sangat ye...selama ni saya tengok takde comment, bila saya click gambar baru nampak comment...budak account memang buta IT...hehehehe....

      thanks a lot sebab sudi layan order saya..terima kasih banyak2. me & my husband rasa terharu sangat....

      Delete
  2. sy nk oder satu..pm me detail.. nuur_budakbaik@yahoo.com / 013-9027002

    ReplyDelete

thanks for shopping with us :)